Jak już zapewne wiecie, w każdym klanie prowadzone są zapiski, i archiwa dotyczące historii, tradycji i obyczajów Sagi i nie tylko SW. Tak więc i w tym klanie jest takowa Biblioteka. Będzie ona prowadzona na spółkę przeze mnie i ShadowSonga lub tylko jednego z nas.
Będą tu informacje dotyczące historii, stylów walki i wiele, wiele innych ciekawych rzeczy. Chodzi o to abyście zdobywali wiedzę i nie wychodzili na totalnych debili przy innych. Nie mówię że macie być każdy fest obkuty z Ossusa ale jeżeli chcecie się wczuć musicie znać przynajmniej podstawy Sagi jak i zarówno podstawy każdej z bitew stoczonych przez Jedi.
Serdecznie zapraszam do przeglądania!
Navir
P.S. Będą tu także informacje, archiwa dotyczące akademii chodzi mi dokładnie o to co będziecie mieli się nauczyć itp.
Małe sprostowanie co do ostatniego zdania pod P.S. Tak więc jak już zapewne wiecie u nas w klanie istnieje takie coś jak demokracja. No i właśnie siłą demokracji zostałem przekonany, zresztą zgadzam się z tym iż trzeba coś zmienić co do odpytywania. Jako iż jestem jedynym przedstawicielem + Shadow którego tutaj nie ma na razie, wracając do tematu, odpytywania NIE BĘDZIE! Będą organizowane spotkania w naszym wypadku Lekcje Wiedzy!
Będziemy tam omawiać różne rzeczy zarówno z historii jak i tradycji SW i Jedi. Tak więc myślę iż tym faktem jesteście zadowoleni.